h

Start verkiezingscampagne SP Boxtel

27 januari 2006

Start verkiezingscampagne SP Boxtel

Onder het motto: ' Een beter Nederland begint in Boxtel ' gaat op zaterdag 11 februari aanstaande om 10.30 uur op de Zwaanse Brug in Boxtel officieel de verkiezingscampagne van de SP Boxtel van start. Van 10.30 uur tot 13.30 uur houdt de SP dan een korte manifestatie waarin Boxtelaren gevraagd wordt naar hun suggesties voor een beter Boxtel. Er zal onder meer een muur worden gepresenteerd waarop voorbijgangers hun ideeën kunnen schrijven. Om 11.00 opent lijsttrekker Eric van den Broek de manifestatie officieel. Het is het startschot van een uitgebreide campagne die tot en met de dag van de verkiezingen op 7 maart zal duren.

Verkiezingsposte SP Boxtel

De SP Boxtel pakt de komende weken flink uit in haar verkiezingscampagne. In totaliteit zullen meer dan 23.000 folders en laatste dagenkaarten worden verspreid, vinden er elke weekend tot aan de verkiezingen in Boxtelse wijken activiteiten plaats en worden er tientallen affiches in Boxtel neergehangen. Tijdens de activiteiten worden folders, tomatensoep en andere SP-verrassingen uitgedeeld en zal het SP-campagnelied veelvuldig te horen zijn. Ruim vijftig vrijwilligers werken aan de Boxtelse campagne mee.

Het motto van de SP luidt ‘Een beter Nederland begint in Boxtel’. Lijsttrekker Eric van den Broek (34) over de inzet van de verkiezingscampagne: ‘Er is in Boxtel een inhaalslag nodig op sociaal gebied, het voorzieningenniveau moet verbeterd worden en het moet uit zijn met het bestuurlijk geblunder, zodat mensen weer vertrouwen krijgen in de politiek.’

Een aantal activiteiten houdt de SP nog geheim. Eric van den Broek: ‘We zullen vooral veel naar de mensen toegaan. Dat doen we ook buiten de verkiezingsperiode al, maar zeker met verkiezingen willen we zoveel mogelijk mensen mobiliseren om naar de stembus te gaan. Het liefst uiteraard om daar op de SP te stemmen.’

Informatie over de verkiezingscampagne en het verkiezingsprogramma van de SP is ook terug te vinden op de website van de Boxtelse SP www.boxtel.sp.nl. Deze website is recentelijk nog uitgeroepen tot de beste politieke website van Boxtel.

U bent hier