h

Nieuws van de afdeling

9 mei 2023

SP fractie overhandigt rapport buurtenquête Munsel/In Goede Aarde aan college

Foto: SP

Eerder vanavond heeft onze SP fractie het eindrapport van de buurtenquête Munsel/In Goede Aarde aangeboden aan het college. 

Lees verder
11 april 2023

Herinneringsplaquette Eric van den Broek geplaatst

Foto: SP

Vanavond om 19.00 uur is de herrineringsplaquette van Eric van den Broek op het 'liegbenkske' geplaatst in aanwezigheid van familie, vrienden, burgemeester en wethouders en een aantal raadsleden. Op de plaquette staat de tekst "Ik geloof in het goede van de mens" een bekende uitspraak van Eric van den Broek en het kenmerkende duimpje omhoog.

Lees verder
14 maart 2023

Stem SP op 15 maart

Foto: SP
11 maart 2023

SP aanwezig op weekmarkt

Foto: SP

Vrijdagmorgen stond de SP met een stand op de drukke weekmarkt in het kader van de Proviciale Staten verkiezingen op 15 maart.

Lees verder
28 februari 2023

Kom naar de openbare avond met Renske Leijten

Foto: SP

Om de campagne "Verlaag de kosten: Nationaliseer onze energie" kracht bij te zetten komt  SP-Tweedekamerlid Renske Leijten op maandag 6 maart naar Schijndel.

Lees verder
5 februari 2023

Ga mee met de SP en laat jezelf horen!

Foto: SP

Steeds meer mensen kunnen hun energierekening niet betalen. Daarom komen we op zaterdag 11 februari in actie. Want het is genoeg geweest! Terwijl wij in de kou zitten, maken Essent, Eneco en Vattenfall samen een miljard winst per jaar. In plaats van onze rekening te verlagen, wordt dit geld verdeeld onder de aandeelhouders.

Lees verder

Pagina's

U bent hier