h

Nieuws van de afdeling

17 januari 2019

SP wil fatsoenlijk hekwerk park Moorwijk

Foto: SP

Tijdens de buurtenquête van de SP op Selissenwal, maar ook daarna, zijn wij door buurtbewoners en andere inwoners geattendeerd op de slechte staat van de afrastering van park Moorwijk langs de Parkweg. Op meerdere plekken is het hekwerk vernield of verdwenen en dit is al geruime tijd het geval. SP-fractievoorzitter Dave van de Ven vraagt het college om aan de bel te trekken bij eigenaar en beheerder.

Lees verder
14 januari 2019

Busjes pakketdiensten rijden over fietspaden in Boxtel-Oost

Buurtbewoners hebben de SP erop attent gemaakt dat er regelmatig bestelbusjes en personenauto's over drukke fietspaden in Boxtel-Oost rijden. Fractievoorzitter Dave van de Ven vraagt aan het college van B&W om ook hier ter wille van de verkeersveiligheid een einde aan te maken.

Lees verder
9 januari 2019

SP-raadslid Rinze van der Veen legt tijdelijk raadswerk neer

In verband met ziekte moet Van der Veen de komende periode als raadslid verstek laten gaan. In december onderging Van der Veen een zware ingreep. Nu komt zijn herstelperiode in de volgende fase die een paar maanden zal gaan duren en waarin hij niet goed als raadslid zou kunnen functioneren. Hamid Omair is zijn vervanger.

Lees verder
4 januari 2019

SP wil busjes van pakketdiensten weren van stoep Baanderherenweg

De SP-fractie vraagt het college van B&W om maatregelen te nemen om er voor te zorgen dat busjes van pakketdiensten niet langer over de brede stoep kunnen rijden van de Baanderherenweg. Volgens fractievoorzitter Dave van de Ven moet er een einde komen aan deze verkeersonveilige situatie. 

Lees verder
31 december 2018

Gemeentelijke initiatieven leveren 22 nieuwe banen op

Op 10 december vond een bijzonder speeddate-evenement plaats in gemeenschapshuis De Rots. Op initiatief van de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel kwamen werkzoekenden en uitzendbureaus bij elkaar om nieuwe banen te scheppen. In de afgelopen maanden leidde dit soort initiatieven tot 22 nieuwe banen in Boxtel. SP-wethouder Eric van den Broek is daar uitermate tevreden over:  'Een baan geeft je meer dan alleen brood op de plank.' 

Lees verder
28 december 2018

Wethouder brengt spontaan bezoekje aan Kerst-Inn bij De Rots

Foto: SP

SP-wethouder Eric van den Broek was tweede kerstdag spontaan met iets lekkers aanwezig bij de jaarlijkse Kerst-Inn bij De Rots. Al jaren organiseren vrijwilligers op Tweede Kerstdag een ontmoetingsactiviteit, waarin Boxtelaren op een laagdrempelige manier kerst kunnen vieren. Eric van den Broek: ‘Met dit bezoek spreek ik ook mijn waardering uit voor de vrijwilligers die dit al jaren mogelijk maken. Dat past precies in de gedachten van Kerst.’

Lees verder

Pagina's

U bent hier