h

Nieuws van de afdeling

23 maart 2017

Wethouder geeft startsein voor samenwerking Holland Recycling Electronics en WSD

Foto: SP

SP-wethouder Eric van den Broek heeft afgelopen woensdag bij sociale werkvoorziening WSD het startschot gegeven voor een mooie samenwerking tussen Holland Recycling Electronics en de WSD. Doel van het project is om mensen met een beperking op de arbeidsmarkt via een leer-werktraject toe te leiden naar een reguliere baan bij Holland Recycling Electronics. De wethouder is enthousiast over de samenwerking. 

Lees verder
16 maart 2017

SP tweede partij in Boxtel

Foto: SP

Ondanks een klein verlies bij de Tweede Kamerverkiezing is de SP in Boxtel de tweede partij geworden achter de VVD. Vijf jaar geleden was de SP nog derde partij achter VVD en PvdA, de partij die nu een enorme klap te verwerken kreeg. 

Lees verder
15 maart 2017

Weetjeswaaier over zorg en ondersteuning in Boxtel

De gemeente heeft een zogenoemde WeetjesWaaier ontwikkeld op het gebied van zorg en ondersteuning in Boxtel. Hierin wordt in begrijpelijke taal en in een groter lettertype de belangrijkste voorzieningen voor zorg en ondersteuning beknopt weergegeven. Wmo-cliënten gaven in het cliënttevredenheidsonderzoek en bij andere gelegenheden aan dat zij door de hoeveelheid van informatie door de bomen het bos niet meer zagen. SP-wethouder Eric van den Broek hoopt met de WeetjesWaaier tegemoet te komen aan die signalen.

Lees verder
10 maart 2017

SP-campagne op weekmarkt

Foto: SP

De SP was vrijdagochtend met een stand uitdrukkelijk aanwezig op de weekmarkt. De komende dagen gaan tientallen vrijwilligers huis aan huis nog een tandje bijzetten om een goede verkiezingsuitslag te maken. 

Lees verder
8 maart 2017

Pak de Macht

Lees verder
5 maart 2017

SP-invasie in Boxtel-Oost

Foto: SP

Met 16 vrijwilligers uit Boxtel en Meierijstad trok de SP afgelopen zaterdagmiddag de wijk Oost in. Bij 1500 adressen werd aangebeld en gepoogd om bewoners er van te overtuigen om op 15 maart op de SP te stemmen. Dat leverde vele positieve reacties op.

Lees verder

Pagina's

U bent hier