h

Nieuws van de afdeling

14 maart 2019

Stem 20 maart voor rechtvaardigheid, stem SP!

Lees verder
12 maart 2019

Boxtelse jongeren naar klimaatmars in Amsterdam

Foto: SP

40.000 deelnemers telde de Eerlijke Klimaatmars op 10 maart in Amsterdam. Onder hen een delegatie van lokale SP'ers uit verschillende gemeenten en een tiental Boxtelse jongeren die met de gratis SP-bus meegingen. De mars was bedoeld om politici ervan te laten doordringen dat haast geboden moet worden met echte, duurzame en eerlijke maatregelen om voor een schone aarde te zorgen voor komende generaties. Ook SP-raadslid Frans Sannen was van de partij.

Lees verder
11 maart 2019

SP start in Boxtel petitie voor verlaging van de energierekening

Foto: SP

De SP is een landelijke actie gestart voor verlaging van de energierekening. Eenieder die vindt dat de grote vervuilers eerlijk belasting moeten gaan betalen en dat de energierekening voor gewone mensen omlaag moet, kan de petitie ondertekenen op sp.nl/energie. SP-voorzitter Willem van Meurs roept mensen op om de petitie massaal te ondertekenen.

Lees verder
4 maart 2019

Lijsttrekker SP Noord-Brabant Maarten Everling komt op 8 maart naar Boxtel

SP-lijsttrekker Maarten Everling is op vrijdag 8 maart van 10.00-12.00 uur aanwezig op de Boxtelse weekmarkt. Hij gaat in het kader van de verkiezingscampagne voor de provinciale verkiezingen, daarbij gesteund door plaatselijke SP'ers, in gesprek met burgers over het belang van deze verkiezingen. Er worden ook folders alsmede de bekende SP-
Lees verder
28 februari 2019

Sociale Kaart operationeel voor zomervakantie

Naar aanleiding van vragen van SP-raadslid Hamid Omair heeft wethouder Eric van den Broek toegezegd dat er nog voor de zomervakantie een duidelijke en volledige Sociale Kaart van Boxtel komt. Daarmee moet er een einde komen aan de onduidelijkheid over allerlei regelingen op het gebied van het sociale domein.

Lees verder
21 februari 2019

Gratis SP-bus naar Klimaatmars

De SP Boxtel stelt gratis busvervoer beschikbaar voor de Eerlijke Klimaatmars op zondag 10 maart. De klimaatmanifestatie vindt plaats op de Dam in Amsterdam en duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Het busvervoer is bestemd voor iedereen, maar we roepen vooral ook scholieren en studenten op om mee naar Amsterdam te gaan. SP-voorzitter Willem van Meurs hoopt op een volle bus.

Lees verder

Pagina's

U bent hier