h

Nieuws uit 2013

9 december 2013

SP wil aanpassing verordening WMO

Gehandicapte vrouw werd gewoonweg vervoer geweigerd

Lees verder
6 december 2013

Teken de petitie GEEN VLUCHTEN NA ELVEN!

Onder DE NAAM “Geen vluchten na elven” is een nieuwe actiegroep opgericht, die zich specifiek richt op de openingstijden van het vliegveld Eindhoven Airport. De actiegroep wordt gesteund door het Platform de 10 geboden voor Eindhoven Airport.

Lees verder
5 december 2013

Weer eigen bijdragen voor onderhouds- en reparatiekosten van trapliften

Mensen met een traplift worden helemaal gek van de gemeente. Tot driemaal toe is nu de regeling voor een eigen bijdrage van de onderhouds- en reparatiekosten voor trapliften veranderd. SP-fractievoorzitter Eric van den Broek spreekt van een WMO jojo-beleid.

Lees verder
5 december 2013

SP in actie voor arme kinderen

De SP is gestart met acties om iets extra’s te kunnen doen voor arme kinderen. Vrijwilligers hebben een werkgroep ‘Kinderen en Armoede’ in het leven geroepen. De werkgroep heeft er al voor gezorgd dat 42 arme kinderen Sinterklaasfeest hebben kunnen vieren in De Rots. De komende drie maanden zullen nog meer activiteiten opgezet worden.

Lees verder
28 november 2013

‘Hoezo historisch besluit dubbele overweg?’

Afgelopen dinsdag koos de gemeenteraad andermaal voor een verkeersvariant met een sluiting van de dubbele overweg en de realisering van een fietstunnel. Het was een herbevestiging van het besluit dat de gemeenteraad ook al in 2008 in het kader van het GVVP nam.

Lees verder
27 november 2013

Meeste partijen willen zich niet uitspreken over De Rots

De meeste partijen weigeren zich uit te spreken over de toekomst van De Rots op de huidige locatie. Dat bleek gisteren in de raadsvergadering. De SP diende een motie in die tot doel had alle mogelijkheden te presenteren om De Rots op de huidige locatie te handhaven. De fractie vroeg daarbij ook om de optie uit te werken die het huidige bestuur met het gemeentebestuur heeft besproken. Alleen de SP stemde uiteindelijk voor de motie. De meerderheid van de gemeenteraad ging uiteindelijk mee met de toezegging van wethouder De Man dat zij in januari met een voorstel komt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier