h

Nieuws uit 2023

13 december 2023

SP-lid Bart Schotmans vraagt aandacht voor problemen fietsvoorzieningen bij het station

In de raadsvergadering van afgelopen dinsdag heeft SP-lid Bart Schotmans aandacht gevraagd voor de fietsvoorzieningen in Boxtel en de aanpak van de problemen van de geparkeerde fietsen bij het station. 

Lees verder
27 november 2023

De toekomst in de zorg: Zorgbuurthuis ’t Hageltje in Oss

Foto: SP

Op dinsdagavond 21 november is er een afvaardiging van het college en de gemeenteraad van Boxtel op werkbezoek geweest in Oss. Er waren raadsleden en twee wethouders uit Boxtel naar de bijeenkomst gekomen. De Boxtelse partijen Balans, Combinatie’95, PvdA-Groenlinks en de SP toonden veel interesse in Zorgbuurthuis ’t Hageltje. Aanwezig bij het gesprek in Oss waren de wethouder Zorg & Welzijn uit Oss (VVD, Thijs van Kessel), een raadslid van de SP-Oss (Jan van Kreij), de directeur van een zorginstelling (Interzorg) en een kartrekster van Zorgbuurthuis ’t Hageltje.

Lees verder
23 oktober 2023

Geslaagd protest tegen komst arbeidsmigranten en arbeidsmigratie

Foto: SP

Afgelopen zaterdag werd er op de Markt in Boxtel geprotesteerd tegen de komst van 400 arbeidsmigranten en arbeidsmigratie. De actievoerders van Vrilkhoven werden hierbij gesteund door de lokale politiek en de landelijke SP.

Lees verder
16 oktober 2023

Zaterdag 21 oktober 12:30 uur op de Boxtelse Markt : manifestatie tegen arbeidsmigratie-industrie

Foto: SP

Aanstaande zaterdag 21 oktober om 12:30 uur organiseert de SP een manifestatie tegen de arbeidsmigranten-industrie op de Markt in Boxtel. SP-Tweede kamerlid Bart van Kent zal tijdens deze actie spreken.

Lees verder
18 september 2023

PrinsjesdagProtest: terug dringen armoede en investeren in de zorg

Foto: SP

Gisteren stonden duizenden mensen op voor Nederland tijdens het PrinsjesdagProtest in Den Haag. Een delegatie uit Boxtel, was o.a. samen met collega-afdelingen Meiierijstad en Sint-Michielsgestel aanwezig.

Lees verder
1 september 2023

Kom 17 September 2023 naar het Prinsjesdagprotest in Den Haag!

Foto: SP

Op de zondag voor Prinsjesdag komen wij op voor Nederland. Want het is tijd voor verandering!

Lees verder

Pagina's

U bent hier