h

Nieuws uit 2022

6 december 2022

Afscheid Eric van den Broek

De afscheidsdienst en de daarop volgende begrafenis van Eric van den Broek zal in besloten kring plaats gaan vinden. Voor mensen die persoonlijk afscheid willen nemen is er de mogelijkheid om dat te doen op woensdag 7 en donderdag 8 december tussen 18:30 en 20:00 in het Ceremoniehuis aan de Baandervrouwenlaan 265 te Boxtel.

Lees verder
3 december 2022

SP-Voorman Eric van den Broek overleden

Foto: SP

Dit weekend bereikte ons het trieste bericht dat Eric van den Broek is overleden. Voor veel mensen was hij de afgelopen jaren naast Willem van Meurs, zijn leermeester die ons vorig jaar is ontvallen, het boegbeeld van de SP in Boxtel.

Lees verder
5 juli 2022

Woonstichting JOOST belooft aanpak vochtproblematiek in gesprek SP

Foto: SP

SP-raadsleden Rinze van der Veen en Eric van den Broek hadden maandag een gesprek met het management van JOOST over de vochtproblemen die de SP eerder na buurtonderzoek heeft aangekaart. In diverse Boxtelse straten blijken huurders last van vochtproblemen te hebben. In een gesprek met de SP-fractie erkende JOOST de problemen en gaf aan reeds actie te hebben ondernomen in het oplossen van de klachten.

Lees verder
20 juni 2022

SP vraagt om actie om huurverhogingen tegen te gaan

Na een landelijke huurbevriezing vorig jaar, stijgen de huren dit jaar weer met maximaal 2,3% in de sociale sector en 3,3% in de vrije sector.  De hoge inflatie van dit jaar betekent een nog hogere huurstijging in 2023. Dit vergroot de armoede in Nederland. Daarom heeft de SP-fractie de gemeente Boxtel en Woonstichting Joost gevraagd om hierop actie te ondernemen.

Lees verder
8 juni 2022

Minachting van de Gemeenteraad bij proces Huisvesting Arbeidsmigranten

In een statement heeft de SP-fractie vandaag haar onvrede geuit aan het College rondom het proces Huisvesting Arbeidsmigranten. De raadsleden kunnen essentiële informatie niet inzien, die nodig is om het gewijzigde beleid Huisvesting Arbeidsmigranten goed te kunnen beoordelen.

Lees verder
2 juni 2022

SP vervolgt buurtenquête in Munsel

Vrijwilligers van de SP beginnen -na de Coronaperiode- aankomend weekend weer met het huis aan huis ophalen van enquêteformulieren in Munsel. Een aantal jaren geleden begon de SP met dit initiatief en om de paar jaar doet de SP elke wijk en buurt in Boxtel aan. Fractievoorzitter Eric van den Broek: ‘Buurtbewoners waarderen het dat een politieke partij via een enquête naar hun mening vraagt, we gebruiken de resultaten in ons politieke werk, maar willen zo ook toegankelijk zijn.’ 

Lees verder

Pagina's

U bent hier