h

Afscheid Eric van den Broek

6 december 2022

Afscheid Eric van den Broek

De afscheidsdienst en de daarop volgende begrafenis van Eric van den Broek zal in besloten kring plaats gaan vinden. Voor mensen die persoonlijk afscheid willen nemen is er de mogelijkheid om dat te doen op woensdag 7 en donderdag 8 december tussen 18:30 en 20:00 in het Ceremoniehuis aan de Baandervrouwenlaan 265 te Boxtel.

Een ieder die een persoonlijke herinnering aan Eric wil delen kunnen dit doen via de volgende website: https://herinnering.dela.nl/ericvandenbroek

In de ontvangsthal van het gemeentehuis (Markt 1 te Boxtel) ligt een condoleanceregister klaar waarin u uw medeleven met de nabestaanden kunt laten blijken. Daarnaast kan dat ook per post naar Kleine Beemd 61, 5283 LR Boxtel.

Reactie toevoegen

U bent hier