h

Nieuws van de afdeling

19 februari 2018

Buurten in de wijk Selissenwal

Foto: SP

Afgelopen zaterdag trokken 7 SP'ers de wijk Selissenwal in om te buurten met bewoners. Dat leverde weer nuttige informatie op waarmee de gemeenteraadsfractie en de afdeling aan de slag gaan. Wethouder Eric van den Broek liep ook mee. 

Lees verder
17 februari 2018

SP op de bres voor speelplekken in de wijken

De gemeenteraadsfractie van de SP vraagt in een brief aan het college van B&W om realisering van een speelplek in enkele straten en het opknappen van bestaande speelplekken in verschillende wijken. Het verzoek van de SP komt tot stand naar aanleiding van de huis-aan-huisbezoeken van de afgelopen maanden, aldus fractievoorzitter Dave van de Ven. 

Lees verder
8 februari 2018

SP-posters als eerste op de aanplakborden

Foto: SP

De SP heeft als eerste politieke partij verkiezingsposters geplakt op de gemeentelijke aanplakborden in Boxtel en Liempde. Op de poster staat een portret van wethouder en (mede)lijsttrekker Eric van den Broek. 

Lees verder
5 februari 2018

465 woningen in Selissen, waarvan 140 sociale woningbouw

De handtekeningen zijn gezet. Eindelijk kan het woningbouwproject Selissen van start gaan. Er worden in totaal 465 woningen gebouwd, waarvan 140 sociale woningbouw. SP-raadslid Rinze van der Veen complimenteert het college en is verheugd dat er een aanzienlijke hoeveelheid sociale woningen gebouwd worden.

Lees verder
26 januari 2018

Initiatiefvoorstel Balans over Biomassaplein overbodig

In de raadsvergadering van afgelopen dinsdag werd het initiatiefvoorstel van Balans behandeld waarin wordt voorgesteld om eerst de gemeenteraad aan het woord te laten over de proef met een biomassaplein op Vorst B. Zij kregen daarbij alleen steun van het CDA. De SP fractie gaf aan geen behoefte te hebben aan dit initiatiefvoorstel. 

Lees verder
25 januari 2018

Waardecheques voor ramen lappen minima

Ruim honderd mensen die gebruik maken van Wmo-huishoudelijke hulp en een minimavoorziening hebben van de gemeente een brief ontvangen met daarin twee waardecheques. Hiermee kunnen zij een glazenwasser inschakelen om hun ramen aan de buitenkant te laten wassen. SP-wethouder Eric van den Broek is tevreden dat er nu eindelijk een regeling is.

Lees verder

Pagina's

U bent hier