h

Nieuws uit 2009

30 december 2009

SP verheugd met start verhuizing Geitenwei in januari

Wijkwethouder Ger Wouters (SP) kondigde onlangs aan dat in januari begonnen kan worden met de verhuizing van de Geitenwei naar het centrum van Heerewaerde in de wijk Selissen. Daar komen ook een speeltuin en een speelveld.

Lees verder
23 december 2009

Drainage om wateroverlast in Oost terug te dringen

De gemeente Boxtel komt met concrete maatregelen om de jarenlange wateroverlast van de wijk Oost terug te dringen. Een vijver als opvangbekken aan de Hobbendonkseweg en de aanleg van grote drains naar de woonwijk moeten daarvoor zorgen. SP-fractievoorzitter Eric van den Broek is verheugd dat er eindelijk iets aan de wateroverlast gedaan wordt.

Lees verder
21 december 2009

WSD-taalgids voor laaggeletterden

De WSD heeft onlangs een digitale taalgids gepresenteerd die de taalachterstand bij werknemers kleiner moet maken. Dat initiatief sluit goed aan bij de SP-motie om in Boxtel laaggeletterdheid terug te dringen.

Lees verder
18 december 2009

Communicatiefouten overschrijding krediet Schijndelseweg

De afgelopen maand is er discussie ontstaan over de kosten van de reconstructie van de Schijndelseweg. De verwarring is ontstaan naar aanleiding van rapportage van de financiële resultaten van het project, waarbij in eerste aanzet de kosten veel te hoog bleken.

Lees verder
17 december 2009

Motie brandweer door hele gemeenteraad gesteund

In de Gemeenteraadsvergadering van afgelopen dinsdag is gesproken over de regionalisering van de brandweer. De Boxtelse SP-fractie sprak eerder al haar tevredenheid uit over de kwaliteit van het huidige Boxtelse korps en de zorg dat die kwaliteit met de plannen tot regionele samenwerking, minder zou worden. Alle ander fracties waren het met de SP eens.

Lees verder

Pagina's

U bent hier