h

Nieuws uit 2006

5 december 2006

College en coalitie zeer sociaal

In Brabants Centrum van vorige week verwijt Balans het college geen sociaal gezicht te hebben. Bovendien wordt gesteld dat in de coalitie twee partijen het beleid bepalen (PvdA/Groen Links en Combinatie 95) en dat de andere twee coalitiepartijen (CDA en SP) als bijwagen zouden fungeren. Balans slaat hier de plank helemaal mis en dat vraagt om een reactie.

Lees verder
26 november 2006

SP-STEMMERS BEDANKT

Met het plakken van gigantische billboards, heeft de SP in Boxtel alle SP-kiezers al op de avond van de verkiezingen bedankt. De SP is echter een partij die niet alleen verkiezingstijd actief is, maar ook buiten verkiezingstijd voortdurend in de wijken en onder Boxtelaren te vinden is. Misstanden, suggesties en ideeën, kunnen altijd gemeld worden via Boxtel@sp.nl of telefonisch 676058 of 671083 of 06-53316731.

Lees verder
23 november 2006

SP Boxtel boekt monsterzege

Woensdag 22 november behaalde de SP landelijk en in Boxtel een historische verkiezingsoverwinning. In Boxtel behaalde de SP 3.841 stemmen en werd daarmee de tweede partij van Boxtel.

Lees verder
20 november 2006

Van Beekstraat: SP-fractie roept College B&W op tot actie

De Boxtelse SP-fractie heeft het College van B&W opgeroepen tot actie richting woonstichting St.Joseph. In april van dit jaarde voerde de SP Hulpdienst al actie met bewoners, omdat bewoners schades aan hun huizen hebben geleden.

Lees verder
14 november 2006

Zorg SP om verschraling Liduina

In een schrijven aan het College B&W vraagt de SP-fractie nogmaals aandacht aan het langzaam maar zeker verdwijnen van de reguliere dagverpleging op de locatie Liduina, in strijd met hetgeen de Raad van Bestuur van het JBZ het college en de raad heeft toegezegd.

Lees verder
1 november 2006

Verkiezingsborden en lantaarnpalen

Hoewel ons pleidooi voor meer en betere verkiezingsborden inmiddels gehoord is, is het ons nog steeds een doorn in het oog om honderden posters van een circus te zien hangen op de plek waar wij vanaf moeten blijven: de lantaarnpalen!

Lees verder

Pagina's

U bent hier