h

Zaterdag 21 oktober 12:30 uur op de Boxtelse Markt : manifestatie tegen arbeidsmigratie-industrie

16 oktober 2023

Zaterdag 21 oktober 12:30 uur op de Boxtelse Markt : manifestatie tegen arbeidsmigratie-industrie

Foto: SP

Aanstaande zaterdag 21 oktober om 12:30 uur organiseert de SP een manifestatie tegen de arbeidsmigranten-industrie op de Markt in Boxtel. SP-Tweede kamerlid Bart van Kent zal tijdens deze actie spreken.

Bewoners in Riel, Bergen op Zoom, Veghel, Liempde en Horst aan de Maas staan onder druk door de grootschalige huisvesting van arbeidsmigranten door uitzendbureaus. Een ontwikkeling waar Nederland en onze gemeenschap niet beter van wordt, maar waar uitzendbazen miljonair van worden, en bedrijven profiteren van lage lonen. 

Ook in Boxtel kennen we de gevolgen van de grootschalige arbeidsmigratie, zo wil het huidige college huisvesting realiseren voor 400 arbeidsmigranten naast het buurtschap Vrilkhoven waar slechts 100 mensen wonen. Daarbij is er nog steeds niet gesproken met de omwonenden en zijn zij op geen enkele manier betrokken geweest bij de plannen.

Daarom  zegt de SP: "Stop de arbeidsmigratie-industrie!".

Kom zaterdag  21 oktober 12.30 uur naar de Markt in Boxtel en steun onze actie op https://doemee.sp.nl/arbeidsmigratie!

Reactie toevoegen

U bent hier