h

SP zet vrijwilligers in het zonnetje

2 maart 2006

SP zet vrijwilligers in het zonnetje

Eric van den Broek en Willem van Meurs, lijsttrekker respectievelijk lijstduwer, van de Boxtelse SP hebben donderdag 23 Februari taart uitgedeeld aan mantelzorgers en vrijwilligers in negen instellingen en zorgcentra in Boxtel. Hiermee wil de SP deze groep bedanken voor de belangenloze inzet voor de gemeenschap en de medemens. De gemeenschap kan niet zonder vrijwilligers, zonder hen valt de samenleving uit elkaar. Kortom: vrijwilligers/mantelzorgers zijn onmisbaar. Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

SP deelde taarten uit aan vrijwilligers en mantelzorgers in het kader van de verkiezingscampagne

(Foto Ad van de Wetering) Vrijwilligers zijn dagelijks in touw om Boxtel beter te maken, zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden

In het verkiezingsprogramma heeft de SP veel aandacht voor het vrijwilligerswerk en de mantelzorg. In de SPeerpunten voor een beter Boxtel pleit de SP voor een betere ondersteuning van vrijwilligers en mantelzorgers. De SP zal zich in de komende raadsperiode inzetten om bij de uitvoering van de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) het aandachtsveld ‘vrijwilligerswerk en mantelzorg’ volledig tot zijn recht te laten komen. Want vrijwilligers/mantelzorgers vervullen een belangrijke maatschappelijke functie. Zij zijn het cement van de samenleving.

SPeerpunten voor een beter Boxtel
Kritiek op de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

U bent hier