h

Stem 7 maart op één van de Boxtelse kandidaten

23 februari 2007

Stem 7 maart op één van de Boxtelse kandidaten

De SP was de grote winnaar bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen. Aankomende woensdag 7 maart 2007 zijn er weer verkiezingen, voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Onze verkiezingsleus luidt Nu SP, nu zeker.NU SP NU ZEKER

Wij noemen vijf redenen waarom u voor een beter Brabant Nu Zeker op de SP moet stemmen:

  1. Beter openbaar vervoer. Busvervoer dient in heel Brabant gratis te zijn voor ouderen, gehandicapten en kinderen.
  2. Alle kinderen en jongeren moeten kunnen (door)leren. De provincie moet een studiefonds instellen voor kinderen en jongeren die verder kunnen studeren, maar daar geen geld voor hebben.
  3. Integreren doe je samen. Integratie is een verantwoordelijkheid voor alle inwoners van Brabant. Integratie slaagt alleen als mensen elkaar kunnen ontmoeten in de buurt, op school en op de werkvloer. De provincie moet segregatie en discriminatie actief bestrijden.
  4. Werk en stageplekken voor iedereen. Er moeten meer stageplaatsen komen bij Brabantse bedrijven en instellingen. Vroegtijdige schooluitval moet worden voorkomen.
  5. Energie moet goedkoper worden. Energie is een basisbehoefte en geen handelswaar. De provincie blijft aandeelhouder van de nutsbedrijven Essent en Brabant Water. Zij moeten zich inzetten voor levering van diensten en producten tegen kostprijs.

Maar er is nog een reden meer om op de SP te stemmen. Of beter nog, twee redenen. Aankomende statenverkiezingen kunt u namelijk op maar liefst twee Boxtelaren stemmen: op plaatsnummer 8 van de SP lijst staat afdelingsvoorzitter Wouter van der Staak en op plaatsnummer 21 staat fractievoorzitter Eric van den Broek.

Wij staan te popelen om uw belangen ook in de provincie te behartigen. Stem daarom bij de aankomende verkiezingen op de SP, op één van de Boxtelse kandidaten.

Alvast bedankt voor uw stem.

Met vriendelijke groet,
SP AFDELING BOXTEL

U bent hier