h

SP verheugd over snelle aanleg vijf pannaveldjes

18 juli 2007

SP verheugd over snelle aanleg vijf pannaveldjes

Deze week zijn op diverse plaatsen in Boxtel vijf pannaveldjes aangelegd. De jongeren in Oost, Munsel/Goede Aarde, Breukelen en Liempde kunnen hun kunsten gaan vertonen op deze mini-voetbalveldjes van 4 bij 6 meter. De SP is verheugd met de snelle realisering van de pannaveldjes, zodat de kinderen er nog tijdens de vakantie gebruik van kunnen maken.

Vijf pannaveldjes voor Boxtelse jeugd

Pannaveldje Hoogheem
Pannaveldje Hoogheem

De pannaveldjes zijn in overleg met buurtverenigingen aangelegd bij de eerste Hoogheemflat, de JOP in de Dr. de Brouwerlaan, de Jan Kruijsenstraat, Tamboer en d'n Tip in Liempde.
Pannaveldje Dr. de Brouwerlaan
Pannaveldje Dr. de Brouwerlaan

In Lennisheuvel liggen de materialen klaar voor de aanleg van een pannaveldje. SP-wethouder Ger Wouters is tevreden over de snelle realisering van de vijf veldjes. Hij complimenteerde Ad van Amelsfoort van het wijkorgaan Oost met het succes van hun actie om in Oost snel pannaveldjes aan te leggen. Tevens doet hij een beroep op het Platform Selissenwal om locaties voor deze wijk aan te wijzen, zodat de jeugd ook daar aan haar trekken komt. SP-fractievoorzitter Eric van den Broek laat vanaf zijn vakantieadres weten zeer verheugd te zijn over de snelle aanleg van de pannaveldjes: "Diverse malen hebben wij in de gemeenteraad en commissie gepleit voor aanleg van pannaveldjes in alle wijken, het is gebleken dat daar onder de jeugd veel behoefte aan is. Dan is het fantastisch om te zien dat er al zo snel vijf gerealiseerd zijn."

Weblog Ger Wouters: 5 pannaveldjes gerealiseerd
SP blij met realisering pannaveldjes

U bent hier