h

Nieuwe medewerker SP-Hulpdienst

20 augustus 2007

Nieuwe medewerker SP-Hulpdienst

De SP-Hulpdienst in Boxtel heeft vanaf deze maand een nieuw gezicht. Astrid Bosveld neemt de taken over die in de afgelopen jaren door respectievelijk Pierre van de Velden, Stijn van Dooremalen en Eric van den Broek, zijn waargenomen.

De SP-Hulpdienst is de al jaren goed bekende service van de SP, voor iedereen die in Boxtel een helpende hand kan gebruiken. Mensen die problemen hebben met hun verhuurder, werkgever of uitkeringsinstantie of verdwaald zijn in het woud van regels en procedures, kunnen contact opnemen met de SP-Hulpdienst.

De SP-Hulpdienst helpt met informatie en advies, vult samen met mensen formulieren in en wijst mensen zo nodig de weg naar instanties die verder kunnen ondersteunen. De service van de SP-Hulpdienst is gratis en voor iedereen.

Astrid Bosveld heeft jarenlang gewerkt als maatschappelijk werker en is zeer ervaren in de hulpverlening. De Hulpdienst werkt op basis van telefonische afspraak. Astrid is te bereiken via telefoonnummer 850239 of per e-mail Boxtel@sp.nl. Meer informatie over de Hulpdienst is ook via deze website te verkrijgen.

SP Boxtel : Hulpdienst

U bent hier