h

SP brengt huis-aan-huis-krant uit

24 september 2007

SP brengt huis-aan-huis-krant uit

De Boxtelse SP-afdeling brengt deze week een eigen krant uit. De krant heeft de titel Boxtel SPecial en in de krant doet de SP verslag van haar activiteiten in Boxtel. In de eerste twee weken van oktober zal de krant in een oplage van 12.000 exemplaren in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel worden verspreid.

De SP laat in de krant terugkomen welke activiteiten de partij in de afgelopen tijd in de wijken en met mensen heeft georganiseerd. Wethouder Ger Wouters en de gemeenteraadsfractie van de SP doen tevens verslag van hun activiteiten.

Fractievoorzitter Eric van den Broek over de krant: ‘We zullen in het vervolg jaarlijks een eigen krant gaan uitbrengen. De krant zal huis-aan-huis worden verspreid, maar we zullen ook actief de straat op gaan om onze activiteiten onder de aandacht te brengen. We laten daarmee zien dat het politieke werk voor ons niet ophoudt met vergaderen in de Gemeenteraad, maar dat we actief naar de mensen toegaan.’

Meepraten
In een apart gedeelte in de krant is ook ruimte gereserveerd, waar Boxtelaren hun zegje kunnen doen. In de rubriek ‘Wat zou u veranderen als u het voor het zeggen had?’, kunnen lezers drie zaken aangeven die men in Boxtel gerealiseerd zou willen zien. De Boxtelse SP-fractie gaat de response meenemen bij haar werk in de Gemeenteraad.

Meer informatie: Eric van den Broek, telefoon 06-53316731

Jaarkrant 2007: Boxtel Special

U bent hier