h

Oude Fransiscusschool heeft zijn wegwijzer

27 december 2007

Oude Fransiscusschool heeft zijn wegwijzer

Een aantal maanden gelden trokken een aantal oudere bewoners van de oude Fransiscusschool aan de Ons Doelstraat bij SP-raadslid Eric van den Broek aan de bel. Aanleiding was het feit dat de chauffeurs het complex aan de Ons Doelstraat vaak niet konden vinden, omdat het enigszins verscholen ligt achter een rij huizen.

Het SP-raadslid trok meteen bij de Gemeente en de bel en met succes. Sinds twee weken is er een extra wegwijzer geplaatst, die de richting naar de oude Fransiscusschool aangeeft. Dit scheelt weer ergernis en vertraging bij zowel de Deeltaxi als de bewoners van het complex.

Extra wegwijzerDe extra wegwijzer

Boxtelaren die te maken hebben met soortgelijke vragen of ergernissen, neem contact op met de SP-fractie. Dat kan per mail via Boxtel@sp.nl of per telefoon 06-53316731 of 0411-676058.

Ons Doelstraat krijgt extra wegwijzer.

U bent hier