h

SP sponsort Popgefokt!

31 mei 2008

SP sponsort Popgefokt!

Popgefokt!

Op 8 juni zal de derde editie van Popgefokt! plaatsvinden in Boxtel in opvolging van twee eerdere geslaagde edities. Omdat de SP jeugdcultuur erg belangrijk vindt, heeft het bestuur besloten om dit jaar Popgefokt te sponsoren met het SP Jong Talent Podium.

Popgefokt! is hèt Boxtelse jongerenfestival en biedt negen uur aaneengesloten live muziek met twaalf topacts van zowel regionaal als nationaal jong en gevestigd talent. Vijf van deze acts zijn door het publiek zelf gekozen tijdens de voorrondes in JC de Steeg in Boxtel, de rest heeft zich al bewezen in het festival- en clubcircuit.

SP Jong Talent Podium

Dit jaar zal het festival bestaan uit meerdere podia waarvan het SP Jong Talent Podium het meest in het oog springt. Op deze manier wil de SP Boxtel de landelijke actie "Steun Nederlande popmuziek" ondersteunen. Niet alleen in de media maar ook op festivals. Popgefokt! en de Boxtelse SP hebben dan ook de handen in één geslagen.

Ook in Boxtel is de SP al jarenlang pleitbezorger voor een gezond jeugd- en popklimaat. Zo vroeg de SP in Boxtel in het recente verleden al aandacht voor voldoende oefenruimtes voor bandjes en is de SP dé partij die zich sinds het verdwijnen van Paradox, jarenlang hard maakte voor een nieuw jongerencentrum.

Verder zal de SP aanwezig zijn met de welbekende SoepExpress en natuurlijk enthousiaste SP-ers bij de stand. Kom dan ook gerust langs!

Het festival is op de Markt in Boxtel en begint om 14:00 uur en zal duren tot ongeveer 23:00 uur.

Website Popgefokt!
SP landelijk: Steun Nederlandse popmuziek.

U bent hier