h

SP in de bres tegen weghalen postbussen uit wijken

20 juni 2008

SP in de bres tegen weghalen postbussen uit wijken

De Boxtelse SP-fractie heeft TNT Post opgeroepen om te stoppen met het verwijderen van postbussen uit Boxtelse wijken. In de Vaandelstraat, Beneluxlaan en de Meierijstraat zijn inmiddels al postbussen verwijderd. Ook heeft de SP het College van B&W opgeroepen om met TNT Post contact op te nemen.

Sinds enige weken verdwijnen er in Boxtelse buurten en wijken steeds meer postbussen. Een aantal Boxtelaren heeft daarover contact gezocht met de raadsfractie van de SP.

Vandaag heeft fractievoorzitter Eric van den Broek een brand brief gestuurd naar TNT Post en het Boxtelse College van B&W. Hij roept TNT op om te stoppen met het verwijderen van postbussen en de postbussen te herplaatsen op de plekken waar ze stonden.

Eric van den Broek over het initiatief: 'Wij zijn erg boos over deze actie van TNT. Voor veel mensen is dit nog een belangrijke voorziening. Denk maar eens aan ouderen en gehandicapten. Daarbij is nog niet alles te regelen via e-mail en zijn er ook mensen die nog geen gebruik maken van e-mail.'

De SP-fractie heeft het College gevraagd om met spoed contact op te nemen met TNT Post.

Brief aan College van B&W betreffende verdwijnen postbussen.
Brief aan TNT betreffende verdwijnen postbussen.

U bent hier