h

Popgefokt!

15 juni 2009

Popgefokt!

Afgelopen zondag 14 juni vond, net als vorige jaar, het muziekfestival Popgefokt! plaats, voor en door jongeren op de markt in Boxtel. Ook was de SP weer de hele dag aanwezig met het ‘SP Jong Talent Podium’ en de befaamde SoepExpress.

Nat begin
Hoewel de dag nat begon zat de stemming er al goed in tijdens het eerste optreden van 2Suitable uit Boxtel op het SP jong Talent Podium. Ook maakte veel bezoekers en jongeren van de organisatie van de gelegenheid gebruik om even bij te komen met een beker overheerlijke SP-soep.


SP Jong Talent Podium

Gezellig druk
Toen tegen drie uur de regen wegtrok en de zon zich voorzichtig liet zien werd het gezellig druk op de markt. De SP trakteerde de kinderen op SP-ballonnen, die gretig aftrek vonden.

Nuttig en leuk
Voorzitter Dave van de Ven vond het een geslaagde dag: 'Wij vinden het belangrijk om initiatieven zoals dit muziekfestival georganiseerd door en voor jongeren, te ondersteunen. Er gebeurt veel te weinig om jong poptalent te stimuleren. Bovendien is dit niet alleen nuttig, maar ook voor ons is het een leuke en gezellige dag.'


SP-hond Bas is zeer tevreden met zijn ballon en had het vreselijk naar zijn zin.

Website Popgefokt!

U bent hier