h

SP-bestuurslid Rob van Dijk overleden

1 mei 2010

SP-bestuurslid Rob van Dijk overleden

Afgelopen woensdag is na een kort ziekbed Rob van Dijk overleden. Rob was bestuurslid van de SP. Hij is 66 jaar geworden.

Groot verlies
Het overlijden betekent in eerste instantie natuurlijk een groot verlies voor zijn vrouw Marti, kinderen en familie. Het SP-bestuur wenst hen veel sterkte toe. Maar ook voor de afdeling Boxtel is het een groot verlies. Rob had het hart op de goede plaats, was een harde werker en goed bestuurslid en uitermate prettig in de omgang. Op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen stond hij op de vierde plaats.

Deskundige huurderszaken
Rob was deskundig op het gebied van huurderszaken. Hij was voorzitter van de Huurdersvereniging Hoogheem en had grootse plannen om in Boxtel een overkoepelende huurdersorganisatie op te richten waarin verschillende buurten vertegenwoordigd zouden zijn. Als adviseur maakte hij deel uit van het Bewonerscomité Breukelen. Ook adviseerde hij het huurderscomité Samen Sterk uit de Beukums en de Spinster.

Crematie 3 mei
De crematie vindt plaats op maandag 3 mei, aanvang 14.00 uur, in crematorium Rosmalen, Oude Baan-Oost 170 te Rosmalen. Het SP-bestuur zal daarbij aanwezig zijn om de laatste eer aan Rob te bewijzen.

U bent hier