h

SP plakt eerste billboards in Boxtel

21 januari 2011

SP plakt eerste billboards in Boxtel

Start verkiezingscampagne Provinciale Staten

Aankomende zaterdagochtend start de SP in Boxtel met de campagne voor de aanstaande Statenverkiezingen. De Boxtelse raadsleden Eric van den Broek en Dave van de Ven plakken daartoe om 10.00 uur het eerste mega-billboard op het verkiezingsbord aan de Europalaan, ter hoogte van de oversteek bij het Apollopad.

Op 2 maart aanstaande mogen Boxtelaren weer naar de stembus voor het kiezen van de Provinciale Staten. Ook in Boxtel werpen deze verkiezingen vanaf zaterdag hun schaduw vooruit. De Boxtelse SP start zaterdag de verkiezingscampagne met het plakken van mega-billboards op de diverse Boxtelse aanplakborden. Verder zal de SP in Boxtel onder meer folders en kranten verspreiden en regelmatig bij diverse winkelcentra te vinden zijn om de alom bekende tomatenschuursponzen uit te delen.

De Provinciale Statenverkiezingen gaan niet alleen over de Provincie, maar vormen indirect ook de opmaat voor het kiezen van de leden van de Eerste Kamer.

‘De Statenverkiezingen zijn op die manier niet alleen provinciale verkiezingen’, zegt SP-raadslid Eric van den Broek. ‘De verkiezingscampagne wordt wat de SP betreft een protest tegen de Brabantse bestuurderskliek én tegen het rechtse kabinet. Want de Provinciale Staten kiezen vervolgens weer de Eerste Kamer. Op 2 maart kunnen we in het stemhokje kiezen tussen menselijk en sociaal of kil en asociaal, zowel in Brabant als in Den Haag’, aldus Van den Broek.

Boxtelse kandidaten
Boxtel is op de Brabantse SP-kandidatenlijst op 2 maart met twee plaatselijke kandidaten vertegenwoordigd. Voormalig raadslid Nick Geerlings is terug te vinden op plaatsnummer 31 en de huidige fractievoorzitter Eric van den Broek staat op plaatsnummer 40.

Verkiezingsprogramma: Brabant verdient beter!

U bent hier