h

SP deelt bedrijvenkrant uit bij Vion en RexRoth

14 mei 2011

SP deelt bedrijvenkrant uit bij Vion en RexRoth

Gisterenochtend hebben de SP-bestuursleden Marion van de Oetelaar en Willem van Meurs enkele honderden Solidair-kranten uitgedeeld bij de bedrijven Vion en RexRoth. Ook nu kregen zij goede reacties van werknemers.

Werknemers informeren via Solidair
Overal in het land delen SP-vrijwilligers de bedrijvenkrant Solidair uit aan de poorten van bedrijven. Met deze krant wil de SP werknemers informeren over zaken die hen aangaan. In deze Solidair staat een groot interview met SP-europarlementariër Dennis de Jong. Hij vindt dat Europa af moet blijven van onze lonen, pensioenen, zorg en sociale voorzieningen. Verder staan er artikelen in over de vergunningsplicht voor uitzendbureaus, bonussen voor grootgraaiers, de actie 'Armoede werkt niet', de staking van de schoonmakers en de a-sociale plannen van dit rechtse kabinet waarbij de meest kwetsbaren de crisis gaan betalen en de rijken buiten schot blijven.

Positieve reacties aan de poort
Het uitdelen van Solidair wordt door werknemers van Vion en RexRoth op prijs gesteld. SP-bestuurslid Willem van Meurs: 'Werknemers waarderen het dat je de moeite neemt om hen in alle vroegte te informeren over zaken die voor hen belangrijk zijn, ook buiten verkiezingstijd.'

U bent hier