h

SP verspreidt 12.000 exemplaren ‘Boxtel Speciaal’

12 januari 2012

SP verspreidt 12.000 exemplaren ‘Boxtel Speciaal’

Deze maand verspreidt de SP Boxtel wederom haar jaarlijkse afdelingskrant. In een oplage van 12.000 exemplaren wordt de jaarkrant huis-aan-huis door vrijwilligers van de SP verspreid. De krant gaat vooral over het falende Boxtelse gemeentebestuur en de acties die de SP afgelopen jaar buiten de gemeenteraad heeft gevoerd.

Zo is in de krant terug te lezen dat de SP in het afgelopen jaar veel extra leden heeft gemaakt door deur-aan-deur bij Boxtelaren huisbezoeken af te leggen. Dit is zeer succesvol geweest gezien de vele nieuwe leden en het fors toegenomen aantal actieve SP-leden. De SP laat hiermee zien dat de partij klaar is voor een bloeiende toekomst in Boxtel.

Fractievoorzitter Eric van den Broek doet in een interview in de krant een boekje open over de in 2010 ontstane coalitie en het college dat in mei 2010 is aangetreden: ‘Dit gemeentebestuur luistert niet naar de burgers. Het is op ramkoers en is er in geslaagd om in korte tijd veel burgers en belangengroeperingen tegen zich in het harnas te jagen.’ Daarnaast stipt de SP in de jaarkrant belangrijke politieke kwesties aan, zoals de voortdurende soap rondom de schaliegasboringen en de omstreden plannen van de coalitie om de boomgaard te rooien en de gemeentevijver te dempen, ten faveure van een parkeerplaats.’

Op de achterkant van de krant roept landelijk partijleider Emile Roemer Boxtelaren op om ‘een daad te stellen’ en lid te worden van de SP.

Boxtel Speciaal 2012.

U bent hier