h

SP nodigt ondernemers uit voor Dag Midden- en Kleinbedrijf in Utrecht op 19 maart

26 februari 2012

SP nodigt ondernemers uit voor Dag Midden- en Kleinbedrijf in Utrecht op 19 maart

Op 19 maart organiseert de SP een dag voor het Midden –en Kleinbedrijf (MKB). Deze vindt plaats in Utrecht in Stadskasteel Oudaen van 15.00 tot 17.00 uur en ondernemers van binnen en buiten de SP zijn hiervoor uitgenodigd.

De concrete organisatie ligt in handen van Europarlementariër Dennis de Jong en Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen. Tijdens deze bijeenkomst komen ondernemers en experts aan het woord over de toegang tot financiering voor het MKB en over de verschillende vormen van misleidende handelspraktijken waar vooral kleine ondernemers en zelfstandigen last van hebben, zoals acquisitiefraude en wurgcontracten voor franchisenemers.

Vanzelfsprekend is er voldoende gelegenheid voor de aanwezigen om actief deel te nemen aan de discussie. Doel van de bijeenkomst is om de ideeën en oplossingen van ondernemers aan de orde te stellen in Brussel en Den Haag. Ook de voorzitter van MKB Nederland, Hans Biesheuvel en SP-leider Emile Roemer zullen op deze dag aanwezig zijn.

Namens de SP-afdeling Boxtel worden ook Boxtelse ondernemers uitgenodigd voor deze Dag van het MKB. Ondernemers die hierbij aanwezig willen zijn, moeten zich aanmelden. Dat kan tot 9 maart via svdijk@sp.nl. In de mail a.u.b. naam van de ondernemer en het bedrijf vermelden.

Bestuurslid van Meurs over de MKB-dag: ‘Er bestaat wel eens de indruk dat de SP niet zou opkomen voor de kleine ondernemer, maar dat is niet terecht. In een boekje van 2 jaar geleden, getiteld ‘Hart voor de zaak, steun de kleine ondernemer’, doet de SP-Tweede Kamerfractie een reeks voorstellen om de positie van de kleine ondernemer in Nederland te verbeteren. En de Kamer van Koophandel heeft uitgesproken dat de SP het best opkomt voor de belangen van de kleine ondernemer.’

SP Landelijk: SP brengt ondernemers bij elkaar op MKB-dag.

U bent hier