h

SP werft leden op Selissenwal

2 mei 2012

SP werft leden op Selissenwal

Op 1 mei, de dag van de arbeid, is de SP gestart met de jaarlijkse ledenwerfactie. In de St. Jozefstraat en St. Willibrordstraat werden de eerste drie nieuwe leden ingeschreven.

Bert van Wordragen, Teun Pijnenburg, Marion v.d. Oetelaar en Willem van Meurs zijn gisteravond huis aan huis leden gaan werven in de St. Jozefstraat en St. Willibrordstraat. Het resultaat van anderhalf uur werken was drie nieuwe leden. Ook woensdag- en donderdagavond zullen vrijwilligers in deze straten actief zijn om nog meer leden te werven. De ledenwerfactie duurt in eerste instantie tot aan het begin van het europees kampioenschap voetbal (8 juni).

Willem van Meurs: ‘Als je met mensen aan de deur in gesprek komt, merk je dat er veel sympathie voor de SP en Emile Roemer is, ook bij mensen die nog nooit SP gestemd hebben. Dat geeft vertrouwen voor de verkiezingen op 12 september. Maar eerst gaan we de sympathie omzetten in meer leden. We hopen in de komende zes weken zo’n 25 á 30 nieuwe leden in Selissenwal te maken.’

Lid worden van de SP?

U bent hier