h

Laatste campagnedag

12 september 2012

Laatste campagnedag

Ook vandaag, op de verkiezingsdag, voert de SP nog campagne. Vanmorgen stonden acht vrijwilligers bij het station folders, laatste dagkaarten en lolly’s uit te delen en vandaag worden ook nog extra folders verspreid in onder andere verzorgingshuizen en ouderenwoningen.

Goede campagne
De SP afdeling Boxtel kan terugkijken op een goede campagne. We hebben een paar keer bij het station gestaan, bij winkelcentra, de Zwaanse Brug en de weekmarkt. Er zijn Ouderenkranten verspreid en is er bij verschillende bedrijven de Solidair uitgedeeld. De SP heeft deelgenomen aan twee verkiezingsdebatten. Er is door 15 vrijwilligers in anderhalve week tijd bij 8000 woningen aangebeld en een folder met sponsje afgegeven. En in de wijken hangen zo’n 300 affiches bij SP-leden achter het raam.

Ook de kersverse SP-jongerenorganisatie Rood heeft flink campagne gevoerd, speciaal gericht op jongeren. Campagneleider Willem van Meurs: ‘Alle lof voor de vele tientallen vrijwilligers die dit met veel inzet en motivatie gepresteerd hebben. Vooral het huis aan huis aanbellen was een hele klus. Dit werd erg gewaardeerd door de mensen en we kregen vele goede reacties aan de deur. Hopelijk vertaalt zich dat in een goede verkiezingsuitslag. Winst voor onze afdeling is in ieder geval dat vele nieuwe vrijwilligers hebben meegewerkt, zodat onze organisatie weer een stuk sterker is geworden.’

U bent hier