h

Bijeenkomst over hondentoilet Pantarhei terrein

24 september 2013

Bijeenkomst over hondentoilet Pantarhei terrein

Op woensdag 9 oktober organiseert de gemeente Boxtel een bijeenkomst voor inwoners van het centrum van Boxtel. De gemeente nodigt inwoners uit om mee te denken over mogelijke oplossingen voor een nieuw hondentoilet in het centrum. De SP stelde in het verleden regelmatig vragen over de invulling van het Pantarheiterrein en het hondentoilet.

Bij de invoering van het uitlaatbeleid van de gemeente Boxtel is het Pantarheiterrein aangewezen als tijdelijk hondentoilet. Inmiddels is de ontwikkeling van het Pantarheiterrein zo ver dat het begin 2014 bouwrijp gemaakt wordt. Hiermee komt het hondentoilet op het Pantarheiterrein te vervallen.

Op zoek naar nieuwe locatie
De gemeente Boxtel geeft nu aan hondenbezitters in het centrum graag een vervangende faciliteit te willen bieden. Echter, de mogelijkheden in het centrum zijn beperkt. Daarom wil de gemeente graag met inwoners bekijken wat hun gedachten zijn over de beste locatie voor het hondentoilet. Op die manier hoopt de gemeente voor zowel hondenbezitters als niet-hondenbezitters een goede oplossing te vinden. De bijeenkomst vindt plaats op het gemeentehuis en begint om 19.30 uur.

Vragen SP over voortgang Pantarhei.

U bent hier