h

SP Boxtel schrijft 33 nieuwe leden in

24 september 2013

SP Boxtel schrijft 33 nieuwe leden in

De jaarlijkse ledenwerfactie tijdens de zomermaanden heeft in Boxtel dit jaar 33 nieuwe leden opgeleverd. Daarmee komt het totaal aantal leden op 385.

Totaal 385 leden
Vanaf mei hebben vrijwilligers brieven verspreid en daarna huis aan huis aangebeld om nieuwe leden te werven. In de wijk Duinendaal werden 4 nieuwe leden ingeschreven, in de muziekbuurt op Oost 25 en op Hoogheem 10. Daarmee komt het totaal op 385. Coördinator Willem van Meurs: ‘We hadden gehoopt dit jaar de 400 te halen, maar dat is niet gelukt. Dat gaan we volgend jaar rechtzetten.’ Vanaf nu gaat de SP zich vooral richten op de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar.

Enquête
De 33 nieuwe leden krijgen binnenkort een enquêteformulier in de bus waarin zij kunnen aangeven met welke partij-activiteiten ze willen meewerken. In het verleden hebben deze enquêtes onder nieuwe leden tientallen vrijwilligers opgeleverd. De SP is voortdurend bezig om nieuwe leden en vrijwilligers te werven. Dat is een voorwaarde om een actieve en slagvaardige partij te kunnen zijn en blijven.

U bent hier