h

Algemene ledenvergadering SP kiest nieuwe bestuursleden

19 januari 2015

Algemene ledenvergadering SP kiest nieuwe bestuursleden

Foto: SP

De algemene ledenvergadering van de afdeling Boxtel heeft op 15 januari nieuwe bestuursleden gekozen. Ook werd er afscheid genomen van een viertal bestuursleden.

Nieuwe voorzitter en organisatiesecretaris

Marije van Kuijk werd gekozen als nieuwe voorzitter ter vervanging van Teun Pijnenburg die al enige tijd in Maastricht woont. Marco Bressers werd gekozen als nieuwe organisatiesecretaris. 

Rinze van der Veen werd in het bestuur gekozen als algemeen bestuurslid en gaat de taken van Bert van Wordragen overnemen als penningmeester.

Het bestuur bestaat nu uit Marije van Kuijk als voorzitter, Marco Bressers als organisatiesecretaris en algemene bestuursleden Eric van den Broek, Willem van Meurs, Rinze van der Veen en Dave van de Ven.

Er werd afscheid genomen van Frans Sannen, Bert van Wordragen, Marion van de Oetelaar en Teun Pijnenburg. Zij werden bedankt voor hun inzet in het bestuur. Een aantal blijven buiten het bestuur nog steeds actief voor de SP.

Wethouder Eric van den Broek

Foto: SP
De avond werd afgesloten door wethouder van den Broek, die vertelde over zijn eerste 8 maanden als wethouder en het gesprek aanging over diverse onderwerpen met de leden.

Reactie toevoegen

U bent hier