h

SP-voorzitterskandidaat Ron Meyer wil acties winnen

26 november 2015

SP-voorzitterskandidaat Ron Meyer wil acties winnen

Foto: SP

Op initiatief van de SP Boxtel was Ron Meyer, kandidaat voor het partijvoorzitterschap van de SP,  gisteravond te gast in het SP-kantoor in Schijndel. Hier presenteerde hij voor regionale kaderleden zijn actieplan voor de toekomst van de SP. Hij wil van de SP  permanente actiepartij maken.

Meyer wil dat de SP weldoordachte grote campagnes gaat voeren die tot succes leiden: "Het is beter om actie te voeren met de hele partij op één belangrijk onderwerp en die te winnen dan veel onderwerpen tegelijkertijd maar half aan te pakken."
Na zijn presentatie kwam een levendige discussie op gang met de kaderleden uit Schijndel, Boxtel, Uden, Veghel en Oirschot over de toekomst van de partij en de afdelingen. Hij riep de afdelingen op met ideeën te komen voor slimme acties en vooral ook naar de mensen in de wijken toe te gaan. Op 28 november kiest het Congres van de SP een nieuwe voorzitter als opvolger van Jan Marijnissen. De leden kunnen dan kiezen tussen Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen en Ron Meyer.  
 

Reactie toevoegen

U bent hier