h

SP'er Willem van Meurs onderscheiden met Gouden Tomaat

29 november 2015

SP'er Willem van Meurs onderscheiden met Gouden Tomaat

Foto: SP

SP'er  Willem van Meurs is zaterdag op het SP-congres onderscheiden met de 'Gouden Tomaat', de hoogste partijonderscheiding binnen de Socialistische Partij. Van Meurs ontving de onderscheiding uit handen van partijleider Emile Roemer.

Inspiratiebron

Wethouder Eric van den Broek over Willem van Meurs: "Ik kan niet aangeven hoe ongelooflijk trots en blij ik ben, dat Willem deze onderscheiding heeft gekregen. Hij heeft hem meer dan verdiend!! Ikzelf werk nu al 22 jaar met hem samen en ook voor mij is Willem altijd een ontzettende inspiratiebron en leermeester geweest. En dat geldt voor heel veel mensen in Boxtel en binnen de partij. Door de inzet van Willem is Boxtel heel zeker een stukje socialer geworden."

Foto: SP

38 jaar actief

Van Meurs is al 38 jaar actief voor de SP, hij is medeoprichter van de afdeling in Boxtel en heeft 24 jaar in de gemeenteraad gezeten. Ook is hij verantwoordelijk voor de oprichting van de SP-afdeling in Oirschot en is momenteel bezig om ook in Best een afdeling te realiseren.

Reacties

Beste Willem, Van harte proficiat met die gouden tomaat; wel jammer dat die dan niet meer rood is. Inderdaad heb je die dubbel en dwars verdiend voor je inzet al die jaren. Nog veel plezier en gezondheid de komende jaren voor jou en je gezin, Gerard

Reactie toevoegen

U bent hier