h

SP-wethouder overhandigt voucher van 1000 euro voor proef met koopzondagen

22 december 2015

SP-wethouder overhandigt voucher van 1000 euro voor proef met koopzondagen

Foto: SP

SP-wethouder Eric van den Broek heeft gisteren een voucher van 1000 euro uitgereikt aan ondernemers uit het smalle deel van de Rechterstraat en De Croon. De ondernemers hebben de handen ineen geslagen om elke laatste zondag van de maand op vaste tijden open te zijn.

De winkeliers nemen hiermee een positief initiatief ten opzichte van de zo nu en dan gehoorde opmerking 'dat in Boxtel op koopzondagen zoveel winkels dicht zijn'. De voucher van duizend euro wordt gebruikt om de koopzondagen te promoten. De eerste koopzondag zal zondag 27 december zijn.

Wethouder Eric van den Broek is enthousiast over het initiatief en prijst de eensgezindheid en positiviteit bij de ondernemers: "Ik hoop dat dit initiatief, samen met andere recente initiatieven in De Croon en bij De Rechter, daadwerkelijk gaat leiden tot meer loop in het centrum. De klant moet merken: daar gebeurt iets, daar moet ik heen! Als de eensgezindheid en positiviteit bij ondernemers zich op deze manier voortzet, gaat dat zeker lukken!"

Reactie toevoegen

U bent hier