h

Wethouder Van den Broek neemt eerste exemplaar Parels van Boxtel in ontvangst

15 januari 2017

Wethouder Van den Broek neemt eerste exemplaar Parels van Boxtel in ontvangst

Foto: SP

Afgelopen donderdag heeft SP-wethouder in De Rechter het eerste exemplaar van de nieuwbakken Boxtelse glossy Parels van Boxtel in ontvangst genomen. De glossy is een initiatief van onderneemster Kim van Stippent, waarbij in een oplage van 11.000 exemplaren een groot aantal ondernemende Boxtelaren zich presenteren.Het initiatief is ondersteund uit het Economisch Stimuleringsbudget, dat in juni 2014 onder politieke verantwoordelijkheid van Eric van den Broek tot stand is gekomen.

Op de druk bezochte ondernemersbijeenkomst mocht de SP-wethouder van Kim van Stippent het eerste exemplaar van de Parels van Boxtel in ontvangst nemen. De wethouder roemde het initiatief: "Een superinitiatief dat samen met fotograaf PeterJan Fernhout en tekstschrijfster Erica Theloosen is genomen. Dit past perfect in allerlei positieve initiatieven die de afgelopen maanden door ondernemend Boxtel genomen zijn. Complimenten!"

In de heuse Boxtelse glossy presenteren tientallen ondernemers zich en vertellen wat hen drijft en wat zij te bieden hebben. De glossy wordt in een oplage van maar liefst 11.000 exemplaren verspreid. ‘Dit initiatief is een dik compliment waard, want hiermee worden niet alleen tal van ondernemers gemobiliseerd, maar ook 11.000 consumenten. Want in die oplage wordt het magazine in Boxtel verspreid’, zo besloot Van den Broek zijn complimenten aan de Boxtelse ondernemers.

Reactie toevoegen

U bent hier