h

SP-posters als eerste op de aanplakborden

8 februari 2018

SP-posters als eerste op de aanplakborden

Foto: SP

De SP heeft als eerste politieke partij verkiezingsposters geplakt op de gemeentelijke aanplakborden in Boxtel en Liempde. Op de poster staat een portret van wethouder en (mede)lijsttrekker Eric van den Broek. 

Organisatiesecretaris, tevens raadslid, Marco Bressers nam deze plakronde voor zijn rekening. Naast de poster van de wethouder komt er ook nog een landelijke poster met daarop de leus Voor Elkaar. De posters worden door elkaar heen gebruikt. Marco is verantwoordelijk voor het beplakken van de borden en het bevestigen van 80 sandwichborden aan lantaarnpalen. Deze laatste worden na de carnaval geplaatst.

Posters achter het raam in de wijken

Bestuurslid Marion van de Oetelaar moer er voor zorgen dat er zoveel mogelijk posters bij SP-leden achter het raam komen te hangen. Zij benadrukt dat natuurlijk ook mensen die geen lid van de SP zijn een poster op mogen hangen. Zij moeten dan een mailtje sturen naar boxtel@sp.nl of bellen met 0411-676058 of 06-86650888.

Reactie toevoegen

U bent hier