h

Wethouder opent SNS-winkel in Boxtelse centrum

11 maart 2018

Wethouder opent SNS-winkel in Boxtelse centrum

Foto: SP

SP-wethouder Eric van den Broek heeft vrijdag een nieuwe SNS-winkel in het centrum van Boxtel geopend. De wethouder gaf aan blij te zijn met een nieuwe aanvulling op het Boxtelse winkelaanbod, maar stipte in zijn toespraak ook nog de maatschappelijke functie van banken aan.

Wethouder Eric van den Broek opende vrijdagmiddag in de Rechterstraat het nieuwe SNS-filiaal, dat zich deze week in het oude pand van Witteveen vestigde. Via het doorknippen van een feestelijk lint opende de centrumwethouder de winkel, waarbij hij de SNS-ondernemer welkom heette in het Boxtelse centrum en het team van SNS complimenteerde voor de keuze van deze kleinschalige banklocatie.

Maatschappelijke keuze

‘In Boxtel is 50% van de bevolking 50 jaar of ouder. Dat is een generatie mensen die het fijn vindt dat een bankvoorziening in de buurt zit en dat er in zo’n locatie mensen zijn die voor bankzaken direct door klanten aangesproken kunnen worden. En dat geldt ook voor de pakweg 2.000 met name kleine ondernemers die Boxtel rijk is. De aanloop zal hier zeker goed zijn en dat levert ook weer reuring in het centrum op. Het is goed dat de SNS met deze kleinschalige locatie een maatschappelijke keuze maakt om dicht bij de mensen te zitten’, aldus wethouder Eric van den Broek.

Reactie toevoegen

U bent hier