h

Wethouder op de markt met enquête bewonersinitiatieven

13 juni 2018

Wethouder op de markt met enquête bewonersinitiatieven

Foto: SP

Wethouder Eric van den Broek van Leefbare Wijken gaat aankomende vrijdag met een enquête de Weekmarkt op. Samen met collega-wethouders gaat hij uitleg geven over bewonersinitiatieven. Twee weken terug lanceerde Van den Broek de enquête, die moet onderzoeken hoe Boxtelaren tegen burgerinitiatieven aankijken en of mensen ideeën hebben.

De enquête heeft inmiddels in totaal al zo’n 400 reacties opgeleverd met daarin waardevolle suggesties die Boxtel, Liempde en Lennisheuvel beter maken. En: misschien nog wel mooier: 30 nieuwe initiatieven.

Wethouder Eric van den Broek is blij met de tot nu toe ontvangen reacties, maar wil zoveel mogelijk respons. “We hopen natuurlijk dat mensen de enquête invullen en elkaar ook wijzen op het belang ervan. De enquête is in te vullen via www.boxtel.nl/ikdoemee. Voor mensen die geen computer hebben of niet zo handig zijn met een computer hebben we in het gemeentehuis een zuil waar ze eventueel met begeleiding de enquête kunnen invullen. Maar het kan ook aanstaande vrijdag bij mij of mijn collega-wethouders op de markt.  Daar vragen we met een iPad in de hand aan de mensen om de enquête in te vullen!”

De wethouder van de SP heeft aangekondigd de komende tijd weer veelvuldig de straat op te gaan. ‘Niet alleen via deze enquête op de Weekmarkt, maar ook weer via Huiskamergesprekken in de wijken’, aldus Eric van den Broek.

Reactie toevoegen

U bent hier