h

Voucher voor ondernemers Breukelen

20 september 2018

Voucher voor ondernemers Breukelen

Foto: SP

Afgelopen zaterdag heeft wethouder Eric van den Broek van Economie een voucher uitgedeeld aan de winkeliers van de Breukelsestraat. Deze actieve ondernemers organiseerden afgelopen zaterdag zaterdag een leuke activiteit in het centrum en kregen daarvoor ondersteuning vanuit het Economisch Stimuleringsbudget van de gemeente.

De ondernemers organiseerden zaterdag een gezellige activiteit, waarbij ze zich presenteerden met een proeverij en een straatactiviteit. Letterlijk werd voor bezoekers de rode loper uitgelegd.

Wethouder Eric van den Broek prees de ondernemers om hun initiatief: ‘Het is niet voor de eerste keer dat ik hier kom. Met veel positiviteit, saamhorigheid en creativiteit laten deze ondernemers keer op keer zien dat met die ingrediënten reuring in het centrum gebracht kan worden. Wat mij betreft zijn ze daarmee een voorbeeld voor anderen en verdienen ze een applaus.’

Reactie toevoegen

U bent hier