h

Wethouders gaan in gesprek met burgers over herinrichting van de Markt

25 maart 2019

Wethouders gaan in gesprek met burgers over herinrichting van de Markt

De wethouders Eric van den Broek (SP) en Herman van Wanrooy (INbox) nodigen Boxtelaren uit om met hen in gesprek te gaan over de herinrichting van de Markt. De meningen zijn verdeeld, er zijn positieve geluiden, maar ook kritische noten. Volgens de wethouders is het tijd voor een evaluatiemoment.

De gemeente wil graag met inwoners het proces, de uitvoering en het gebruik van de Markt bespreken. Belanghebbenden worden uitgenodigd voor een gesprek in het gemeentehuis. Daarbij zijn in ieder geval de wethouders Van den Broek en Van Wanrooy aanwezig. Een aantal inwoners en organisaties die al hun mening naar voren hebben gebracht, worden gericht benaderd. Deels van die gesprekken vinden overigens op dit moment al plaats, bijvoorbeeld over de laad- en losplekken.

Aanmelding

Aan de deelnemers zal gevraagd worden wat er verbeterd is aan de Markt, welke kansen of verbeterpunten er binnen de herinrichting zijn en welke suggesties ze hebben om de Markt bruisender te maken.
De evaluatiepunten die inwoners aanleveren worden onderzocht op haalbaarheid.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de volgende dagdelen:

Donderdag 4 april 09.00 – 13.00 uur
Dinsdag 9 april 14.00 – 17.00 uur
Woensdag 10 april 14.00 – 17.00 uur

Reactie toevoegen

U bent hier