h

Tussenstand ledenwerving: 17 nieuwe leden

29 april 2019

Tussenstand ledenwerving: 17 nieuwe leden

In vier weken tijd 17 nieuwe leden. Dat is het (voorlopige) resultaat van de jaarlijkse ledenwervingsactie in Boxtel. Ondanks de tegenvallende verkiezingsuitslag van een aantal weken geleden blijken we bijvoorbeeld in het oude gedeelte van Boxtel-Oost met 17 nieuwe leden nog steeds op veel sympathie te kunnen rekenen. Ledenwerver Willem van Meurs staat er elke keer versteld van hoeveel nieuwe leden hij kan inschrijven.

De nieuwe leden werden ingeschreven in het gebied tussen de Schijndelseweg en de Hendrik Verheeslaan. Willem van Meurs: “In dit gebied zijn we via de buurtenquête in gesprek gegaan met bewoners. Dat wordt gewaardeerd en levert vertrouwen op, hetgeen heeft geresulteerd in veel nieuwe leden.”

In de komende maanden gaan vrijwilligers door met de buurtenquête en de ledenwerving.

Reactie toevoegen

U bent hier