h

Wethouder bezoekt traditioneel Kerst-Inn op Tweede Kerstdag

30 december 2019

Wethouder bezoekt traditioneel Kerst-Inn op Tweede Kerstdag

Foto: SP

Gewapend met een paar dozen bonbons bezocht SP-wethouder Eric van den Broek Tweede Kerstdag de Kerst-Inn in gemeenschapshuis De Rots. Het bezoek van de wethouder aan deze jaarlijkse kerstactiviteit begint inmiddels een traditie te worden.

Zo’n zestig bezoekers waren Tweede Kerstdag aanwezig bij de jaarlijkse Kerst-Inn, die in gemeenschapshuis De Rots wordt georganiseerd. Al tientallen jaren organiseert dezelfde club vrijwilligers deze leuke kerstactiviteit, waarop Boxtelaren gratis kunnen genieten van gezelschapsspellen, muziek, lekkere hapjes en drankjes en Boxtelse gezelligheid. ‘De Kerst-Inn is een geweldig initiatief, zeker voor vaak oudere mensen die eenzaam zijn. Maar voor iedereen is de Kerst-Inn hartstikke gezellig’, aldus de wethouder.

De SP’er probeert de Kerst-Inn ieder jaar te bezoeken. Eric van den Broek: ‘Uit waardering voor de inzet van vrijwilligers, die werkelijk een superleuke activiteit neerzetten. Maar ook omdat het gewoon heel gezellig is in De Rots. Het is in Oost en dat is mijn wijk, maar ik zie er niet alleen mensen uit oost, maar uit heel Boxtel. Goed dat de vrijwilligers dit ieder jaar weer organiseren.’

Reactie toevoegen

U bent hier