h

Schrijf je in voor de Brabantse Kaderschool!

15 maart 2020

Schrijf je in voor de Brabantse Kaderschool!

De drie Brabantse regiovertegenwoordigers gaan een Brabantse Kaderschool opzetten. Deze is bedoeld voor geïnteresseerde en gemotiveerde SP-leden. Voorzitter Frans Sannen van SP Boxtel roept leden op om mee te doen.

Tijdens de bijeenkomsten zal aan het begin telkens over een politiek actueel gediscussieerd worden. Verder wordt er een reeks van onderwerpen behandeld, waarbij je moet denken aan de ideologie van de SP, politieke stromingen, onze wereldbeschouwing, economie, filosofie, activisme, geschiedenis van de SP enzovoort. Ook kan de groep een thema kiezen voor speciale verdieping.

Voorzitter Frans Sannen: 'De cursus is bedoeld voor geïnteresseerde en gemotiveerde SP-leden. Het belooft een interessant traject te worden. Met zo'n verdiepingsscholing krijg je meer inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen en wat er voor nodig is om de samenleving rechtvaardiger te maken. Daarom beveel ik deze kaderschool van harte aan.' 

Nog voor de zomervakantie wordt een eerste (kennismakings)bijeenkomst gehouden. Daarna volgen vanaf  september 2020 maandelijkse bijeenkomsten op zaterdag, minimaal 12 maanden lang. Deze worden gehouden in Tilburg van 12.30 uur tot 16.00 uur. Vervoer wordt geregeld. 

Als je enthousiast bent geworden en mee wilt doen, moet je dit voor 1 april laten weten: Bel 0411-676058 of mail boxtel@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier