h

Park Van der Voortweg nadert voltooiing

3 april 2020

Park Van der Voortweg nadert voltooiing

Foto: SP

Recentelijk startte SP-wethouder Eric van den Broek samen met bewoners de werkzaamheden voor het nieuwe parkje aan de Van der Voortweg. ‘Burgerparticipatie zoals het bedoeld is’, stelde de wethouder bij de opening. De afgelopen maanden werkte bewoners samen met de Gemeente aan het ontwerp en de belofte was dat de schop snel in de grond kon. De wethouder hield woord, waardoor de bewoners vanaf het voorjaar straks van een mooie nieuwe ontmoetingsplek kunnen genieten.

Vorige maand kon een begin worden gemaakt met de uitvoering. De opening van het park staat nog voor de zomerperiode op de agenda, maar door de huidige coronacrisis is het nog niet duidelijk in welke vorm die opening zal plaatsvinden.

Reactie toevoegen

U bent hier