h

Parkeerterrein RKSV Boxtel is opgeknapt

30 april 2020

Parkeerterrein RKSV Boxtel is opgeknapt

Het hele parkeerterrein van voetbalvereniging Boxtel is op 23 april voorzien van een nieuwe bovenlaag met asfalt. Daarmee gaat voor BOC een lang gekoesterde wens in vervulling. Een paar jaar geleden stelde de SP-fractie hierover vragen aan het gemeentebestuur. Fractievoorzitter Dave van de Ven is tevreden dat het nu eindelijk gelukt is.

Weinig onderhoud
Het parkeerterrein had eerder een zogenaamde halfverharding. Dit wegdek had elk jaar veel onderhoud nodig. Het parkeerterrein werd veel gebruikt, waardoor er gaten en kuilen ontstonden. Door het samenvoegen van de onderhoudsbudgetten kon het parkeerterrein geasfalteerd worden. Goed voor de voetbalclub en de gemeente bespaart op onderhoudskosten.

SP-vragen
SP-fractievoorzitter Dave van de Ven: "In 2017 heeft ons toenmalig raadslid Marco Bressers vragen gesteld over de slechte staat van het parkeerterrein en of dat opgeknapt zou kunnen worden. Het is mooi om te zien dat dit enkele jaren later (beter laat dan nooit) toch nog geresulteerd heeft in een opgeknapt parkeerterrein waar BOC nog vele jaren mee vooruit kan."

Reactie toevoegen

U bent hier