h

Gemeente start wekelijks spreekuur voor ondernemers

6 mei 2020

Gemeente start wekelijks spreekuur voor ondernemers

De gemeente begint op 7 mei met een wekelijks telefonisch spreekuur voor ondernemers. SP-wethouder Eric van den Broek is elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur telefonisch bereikbaar voor ondernemers uit alle sectoren. Hij biedt in deze moeilijke tijd een luisterend oor voor ondernemers en denkt met hen mee.

Ondersteuningsmaatregelen
Met alle steunmaatregelen hoopt de gemeente haar ondernemers zo goed mogelijk van dienst te zijn in deze crisis. Ook is het restant van het economisch stimuleringsbudget gebruikt om het plan 'Koop Lokaal' te ondersteunen.

Van den Broek: “Voor sommige ondernemers is de ondersteuning helaas niet genoeg om staande te blijven. Het spreekuur biedt een extra luisterend oor aan alle getroffen ondernemers. Het is een gesprek om te delen hoe het gaat. Ik ga zelf ook ondernemers bellen. Het spreekuur komt in de plaats van de werkbezoeken die ik elke donderdag afleg, maar die nu geen doorgang kunnen vinden.”

Voor vragen over ondernemersregelingen kunnen zij terecht op www.boxtel.nl.

Aanmelden spreekuur
Ondernemers kunnen zich aanmelden voor een gesprek tot donderdagochtend 09.00 uur. Dit kan door contact op te nemen met de accountmanager via e-mailadres
R.vd.Hoeven@MijnGemeenteDichtbij.nl. Tijdens het gesprek is altijd de accountmanager of beleidsmedewerker aanwezig.

Reactie toevoegen

U bent hier