h

Wethouder Van den Broek zet vrijwilligers Radio TL & Boxtels Vertier in het zonnetje

18 mei 2020

Wethouder Van den Broek zet vrijwilligers Radio TL & Boxtels Vertier in het zonnetje

Foto: SP

Wethouder Eric van den Broek van Wijkgericht Werken heeft gisteren de groep vrijwilligers van Radio TL & Boxtels Vertier in het zonnetje gezet. Deze club enthousiaste Boxtelaren organiseerde de afgelopen weken diverse activiteiten naar onder andere de Voedselbank en Mantelzorgers, om met name kwetsbare mensen in de huidige moeilijke Corona-tijd een hart onder de riem te steken.

De activiteiten werden door de gemeente ondersteund door een bijdrage van 500 Euro. Maar daar liet Van den Broek het niet bij.

Kwetsbare doelgroep
Wethouder Van den Broek gaf aan dat de vrijwilligers heel belangrijk werk uitvoeren in de huidige moeilijke Corona-tijd: ‘Met man en macht proberen we in Boxtel van alles te organiseren om met name kwetsbare burgers betrokken te houden. Met jullie werk leveren jullie daar een uitstekende bijdrage aan.’

Chocoladerepen
De wethouder bedankte de vrijwilligers niet alleen met een mooi woordje en een bedankkaart. Hij trakteerde de vrijwilligers ook op een lekkere Meewerkend Boxtel-chocoladereep. ‘Het gaat vaak om kleine dingen waarmee je mensen een stukje aandacht geeft, op deze manier willen we jullie aangeven dat we jullie werk en inzet heel erg waarderen’, aldus Eric van den Broek.

Reactie toevoegen

U bent hier