h

SP-flyer 'EVEN VOORSTELLEN' huis aan huis verspreid in Esch

31 augustus 2020

SP-flyer 'EVEN VOORSTELLEN' huis aan huis verspreid in Esch

Foto: SP

De SP Boxtel heeft in Esch huis aan huis flyers verspreid waarin de partij zich presenteert  aan de bevolking. Op de coronaproof foto op de voorkant staan de bestuursleden, raadsleden en de wethouder afgebeeld. De geplande buurtenquête in Esch gaat vanwege corona niet door.

Op 1 januari 2021 wordt Esch onderdeel van de gemeente Boxtel. In de flyer heet de partij de Esche bevolking harte welkom. De SP Boxtel spreekt de hoop uit  dat Esch, net zoals Liempde, volwaardig deel gaat uitmaken van onze gemeente.

Politieke uitgangspunten en werkwijze uiteengezet
In de flyer wordt nader ingegaan op de uitgangspunten en werkwijze van de SP als actieve partij die dicht bij de mensen staat.
Vermeld wordt dat de partij in Boxtel 300 leden en 50 vrijwilligers heeft. Tevens wordt vermeld dat de partij de afgelopen zes jaar deel uitmaakt van het college van B&W in de persoon van Eric van den Broek met als wethoudersportefeuille onder andere Sociale Zaken, Economie en Centrumontwikkeling. De wethouder heeft inmiddels al kennis gemaakt met verschillende inwoners en ondernemers uit Esch.

Bestuurslid Willem van Meurs: “We waren van plan om vlak na de zomervakantie via een buurtenquête persoonlijk kennis te gaan maken met de inwoners van Esch. Vanwege corona kan dat nu helaas niet doorgaan, maar dat zullen we in de toekomst zeker nog gaan doen.”

Reactie toevoegen

U bent hier