h

Verkiezingscampagne op stoom

22 oktober 2020

Verkiezingscampagne op stoom

Foto: SP

Twee weken geleden trapte SP-lijsttrekker Eric van den Broek, samen met alle andere Boxtelse lijsttrekkers de verkiezingscampagne ten behoeve van de herindelingsverkiezingen op 18 november af. Aanleiding voor de herindelingsverkiezingen is de opdeling van de Gemeente Haaren, waardoor per 1 januari aanstaande Esch bij Boxtel komt. De inzet van de SP is helder: ‘Hou Boxtel Sociaal’! De komende weken zal Boxtel rood kleuren van onder anderen honderden verkiezingsaffiches.

De aftrap vond plaats aan de hoofdingang van het Gemeentehuis, waarbij de lijsttrekkers de eerste verkiezingsaffiches op de ramen van het Gemeentehuis plakten. Het wordt een andere verkiezingscampagne dan anders, omdat Corona het directe contact met mensen bijna niet mogelijk maakt.
 
Ga stemmen op 18 november!!
Voor de SP is de Coronatijd natuurlijk een extra domper. Lijsttrekker Eric van den Broek: ‘Wij zijn in en buiten verkiezingstijd altijd huis-aan-huis en op straat tussen de mensen actief, dat wordt nu vele malen moeilijker. Op allerlei manieren zullen we de komende weken mensen proberen te bereiken en ze oproepen SP te stemmen. Bijvoorbeeld via affiches, folders, enkele Coronaproof-activiteiten en social media. Belangrijkste boodschap wat ons betreft: blijf niet thuis en ga stemmen. Liefst natuurlijk voor een sociaal Boxtel, voor de SP.’
 

Reactie toevoegen

U bent hier