h

Attentie voor vrijwilligers

23 december 2020

Attentie voor vrijwilligers

Foto: SP

Zo'n 50 vrijwilligers hebben van het SP-bestuur een attentie gekregen voor hun grote inzet in het afgelopen jaar. De attentie bestaat uit een Tomaat-tas met daarin allerlei lekkernijen en een bedankbrief van het bestuur. Dit werd door de vrijwilligers zeer gewaardeerd.

'Vrijwilligers zijn het cement van onze partij'

Voorzitter Frans Sannen: “De SP kan niet zonder vrijwilligers, zij zijn het cement van onze actieve partij. Het is fantastisch dat wij ook in dit moeilijke jaar weer een beroep konden doen op onze 50 vrijwilligers. Hun inzet is hartverwarmend. In maart zijn er weer Tweede Kamerverkiezingen en dan hebben we de vrijwilligers weer hard nodig. De attentie werd door hen erg gewaardeerd.”

Reactie toevoegen

U bent hier