h

19 Februari 2022 SP - Familiedag in Burger's Zoo

6 december 2021

19 Februari 2022 SP - Familiedag in Burger's Zoo

Foto: SP

Op zaterdag 19 februari 2022, in dierentuin Burgers’ Zoo in Arnhem, organiseren we een bijzonder feestelijke familiedag. Burgers’ Zoo opent de poorten voor maar liefst 2000 SP-leden met hun familie. Met een mooi programma en natuurlijk bekenden als Lilian Marijnissen, Emile Roemer en Agnes Kant. Gedurende de dag is de hele dierentuin vrij te bezoeken, kun je ondertussen speeddaten met SP-Kamerleden, zijn er volop activiteiten voor de kinderen én is er een unieke terugblik op bijna 50 jaar SP in Nederland.

Kaarten zijn te verkrijgen via de website sp.nl/familiedag.

De kosten bedragen 7,50 Euro per persoon en voor kinderen 5,00 Euro.

Actieve leden die mee geholpen hebben met inlegvellen en de tribune verspreiden en andere activiteiten van de Boxtelse afdeling kunnen gratis mee. Ze krijgen dan de kosten vergoed van de Boxtelse afdeling. Meld je dan aan bij: boxtel@sp.nl.

 

Reactie toevoegen

U bent hier