h

Aftrap Jongerenenquête 12 februari 2022

12 februari 2022

Aftrap Jongerenenquête 12 februari 2022

Foto: SP

Op zaterdag 12 februari om 13:00 uur zal de aftrap van de al eerder aangekondigde jongerenenquête plaats gaan vinden in de raadzaal van de gemeente Boxtel aan de Dr. Van Helvoortstraat. En dat is een bijzonder moment omdat er in Boxtel nog nooit een goede uitvraag is geweest over wat jongeren in de gemeente Boxtel nu echt bezighoudt. 

Persmoment 
De aftrap zal plaatsvinden tijdens een (kort) persmoment waarbij de SP en PvdA-Groenlinks een toelichting zullen geven op de enquête. Het duo Rinze van der Veen (SP) en Rinze Boschma (PvdA-Groenlinks) zullen het meer uitvoerende gedeelte voor hun rekening nemen, waarna Eric van den Broek en Mirjam Bemelmans namens de SP en PvdA-Groenlinks in zullen gaan op de eventuele politieke aspecten. Daarnaast zal burgemeester Ronald van Meygaarden het een en ander gaan vertellen over jongeren in Boxtel, wat de gemeente al doet aan de betrekkingen met jongeren en hoe hij aankijkt tegen dit initiatief.

Vervolgens zal de officiële start van de enquête plaatsvinden, waarbij uiteraard de mogelijkheid wordt geboden om een aantal foto`s te maken.

“De straat op”: fysiek en digitaal
Na afloop van de aftrap zullen een aantal vrijwilligers het centrum ingaan om het gesprek aan te gaan met jongeren. Daarnaast kunnen jongeren (en dat is vooral de bedoeling) hun mening kenbaar maken via de volgende link:

http://forms.gle/z8NGMMfFJ4qvG2vX6

In de komende weken zullen vrijwilligers uiteraard ook naar locaties toegaan waarvan bij de organisatoren bekend is dat jongeren daar samenkomen. Hiervoor zijn al (informele) toezeggingen binnen van organisaties die hier graag hun medewerking aan willen verlenen.

Reactie toevoegen

U bent hier